top of page
  • Writer's pictureBelgrade Movers

TOP 5: Pet stvari koje bi trebalo da znate pre selidbe

U ovom delu vam predstavljamo 5 stvari koje bi trebalo da znate pre nego što se upustite u proces selidbe. Bilo da se radi o manjim ili selidbama većeg obima, kombi selidbama ili selidbama kamionom, selidbama u Beogradu ili međugradskim selidbama, neophodno je da znate ovih 5 koraka.


1. Spisak stvari


Dosadašnjim iskustvom se pokazalo da bude više stvari prilikom utovara, nego što smo prvobitno definisali prilikom procene selidbe. Zato našim klijentima savetujemo da sve predmete izdvoje i zapišu na papir. Napravite spisak stvari koje selite sa ciljem da se nešto ne zaboravi.


2. Kutije


Sledeći korak bi bila nabavka kutija. Definišite koliko i koje vrste kutije su Vam potrebne. Na ovom sajtu možete naći širok asortiman kutija, takođe, kutije možete otkupiti i kod nas.

Slika: Kutije za selidbe


3. Zakažite vašu selidbu 7 dana ranije


Svi znamo koliko je život u Beogradu brz, pun gužve i jurnjave. Da ne biste svoju selidbu pretvorili u košmar, pozovite nas na vreme, kako bismo dogovorili sve detalje.

Zakažite datum selidbe

4. Raspored stvari u novom stanu


Selite se u novi stan, kombi je stigao na istovarno mesto, ali od silne gužve niste razmišljali gde ćete stavljati stvari. Par dana ranije, razmislite o novom rasporedu ili to stavite na papir, kako ne biste bili zatrpani stvarima svuda oko Vas. Iskoristite činjenicu da smo mi trenutno sa Vama na licu mesta i da smo tu da Vam pomognemo. Organizujte raspored i samo nas usmeravajte gde koja stvar ide. Ovim trikom ćete olakšati nama, uštećemo vreme, a Vi kasnije nećete imati problema oko premeštanja stvari.


5. Obavestite komšije o selidbi


Kroz iskustvo se pokazalo da je ovaj faktor veoma uticajan. Kada obavestite komšije da je u toku selidba i ukoliko zgrada ima lift, komšije će sa razumevanjem prihvatiti činjenicu da će lift verovatno biti zauzet i isplaniraće svoje kretanje tog dana. Tokom selidbe korišćenje lifta je od presudnog značaja za naš tim, pogotovo kada su u pitanju zgrade od 5+ spratova. Blagovremenim planiranjem, komšije neće biti iznenađene činjenicom da je lift uglavnom zauzet, a mi ovim činom ne dovodimo u pitanje eventualne neprijatnosti.

94 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page